Inspiratie voor werkzoekende mensen

Alles is de laatste maanden flink duurder geworden. Denk aan je huur, de boodschappen en bijvoorbeeld de benzine voor je scooter of auto, en helaas blijft het niet bij deze dingen. Afgelopen week kwam zelfs de boodschap in het nieuws dat de inflatie alleen nog maar hoger zal worden de komende weken. Mensen betalen gemiddeld al 8% meer voor hun dagelijkse boodschapjes in de supermarkt. Merk jij dat je soms wel wat extra salaris kunt gebruiken? Ga dan op zoek naar een (tweede) baan! Op deze manier ben je verzekerd van wat extra inkomen aan het einde van de maand.

Werk zoeken via een online platform

Naar wat voor soort baan je ook op zoek bent, je vindt hem gegarandeerd via één van de populaire online platformen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op https://www.youbahn.nl/. Bij dit platform worden vraag een aanbod samengebracht. Zo plaatsen personeel zoekende bedrijven er de nieuwste vacatures en ben jij als één van de eersten op de hoogte van het nieuwe aanbod. Je kunt via het platform reageren wanneer er een vacature bij zit die bij je past. De werknemers kunnen je uitkiezen op basis van verschillende zaken.

Zo kunnen ze je allereerst scannen op werkervaring. Wanneer jij al enige werkervaring hebt in een bepaalde branche is de kans groter dat je meteen wordt gevraagd voor de job. Maar ook al heb je nog geen of weinig ervaring, wanneer de opkomst niet zo groot is, maak jij ook gelijk extra veel kans. Daarnaast heeft het platform nog een laatste handige functie; je kunt namelijk een score bestaande uit sterren opbouwen. Ook zien de werkgevers je eerder uitgevoerde werkzaamheden die je via het platform hebt verricht. Zo bouw je als het ware via deze website een mini-cv aan ervaring op.

Welke banen kun je er vinden?

Er worden vandaag de dag veel werknemers gezocht door allerlei bedrijven. Dit maakt het dat jij zeer veel keuze hebt! Zo zit er altijd wel een nieuwe baan bij die volledig bij je wensen en werkervaring zal aansluiten. Bij dit platform bepaal je altijd je eigen agenda. Zo vallen deze baantjes te combineren met een andere baan, studie, druk gezinsleven enzovoorts. Het fijne is wel dat je in loondienst bent, en dus bouw je vakantiegeld en pensioen op. Ook wordt alles omtrent verzekerd zijn voor je geregeld.

Voor iedere job bestaat er een apart uurloon. Neem eens een kijkje op de website en ontdek zelf welke vacatures er openstaan. Ga jij bijvoorbeeld aan de slag in de horeca en geniet je elke maand van wat extra fooi of ga jij pakketjes bezorgen bij de mensen thuis? 

Aanbevolen artikelen